Nog 14 dagen en dan is het zover. De voorbereidingen verlopen voorspoedig om alles tiptop gereed te hebben voor het toernooi. Voorlopig gaan tenminste al ruim 60 paren de strijd aan voor de winst. Inschrijving staat nog 1 week open!

Ter herinnering, in de geautomatiseerde aanmeldmail stond al vermeld dat elke deelnemer zich vóór aanvang –tussen 9.30 en 10.00 uur- moet melden bij Restaurant de Cantine. Daar bevindt zich de toernooiorganisatie & wedstrijdleiding, waar loopbriefje en toernooiboekje onder het genot van een kop koffie of thee kunnen worden afgehaald is. Deur open vanaf 09.00 uur.

Het restaurant ligt aan de Oostvaardersdijk 01-15, 8242 PA Lelystad en heeft zowel een ingang aan de voor- als achterzijde voor hen die met een mobiele app vanaf de parkeerplaats de route zoeken. De entrees tot de speellocaties zullen tijdens de speeldag herkenbaar zijn aan Beachflag’s van Lelystad City Marketing.

Met hen die bij inschrijving hebben opgegeven dat zij een dieet / voedingsvoorschrift volgen wordt al rekening gehouden. Eventuele nagekomen dieetverzoeken kunnen nog tot 13 april worden verwerkt.

Voor meer informatie over route, parkeren, bereikbaarheid etc., wordt verwezen naar de informatie op deze website.

Het toernooiboekje ligt al bij de drukker maar de nieuwsgierige toernooi deelnemer kan er al een blik op werpen: https://bataviahavenbridgetoernooi.nl/algemeen/toernooiboekje-versie-29-3-18-definitief/

We kijken uit naar jullie aanwezigheid op 21 april.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *