Sherina Stougie & Liliana Scherphuis 1e winnaars

Updated 23 april 2018

Een enthousiast deelnemersveld van 64 paren heeft onder gunstige weersomstandigheden gestreden om de eerste plek van het 1e Bataviahaven Bridge Toernooi in Lelystad.

Uit eindelijk gingen Sherina Stougie & Liliana Scherphuis met 62,85% met de eerste plaats aan de haal. Op de voet gevolgd door Jan van Geffen en Nick Duncan met 62,1%. Wil Appel en Sjef Peters leggen, na een correctie op de einduitslag op 23 april 2018,  met 60,96%  beslag de 3e plaats.

Hanna en Fred Helderman legden aanvankelijk met 50,05% beslag op een bijzondere 50% prijs beschikbaar gesteld door Banketbakkerij Prins uit Lelystad. Maar door een resultaatverbetering naar naar 50,22% zullen Jaap Toonstra en Toos Knebel  met 49,92% alsnog in het 50% zonnetje worden gezet

Tenslotte kregen Winske en Hans  van Dijk een  Arenosa pakket met “vergeten groeten” om aan kracht te winnen voor aankomende toernooien.

Voor de overige deelnemers had de organisatie nog een verrassing in petto. Geen veelvoud van 5 prijzen maar alle overige deelnemende paren hebben een “wijn-prijs” gewonnen.

Voor de definitieve uitslag zie ook de pagina Uitslag en Spelverdeling op deze site.

Deelnemers aan het toernooi riepen de organisatie tijdens de prijsuitreiking op vooruit te kijken naar 2019. Dezelfde avond zijn daarvoor reeds de eerste stappen gezet. Zonder tegen bericht kijken we er als organisatie al naar uit om tenminste het huidige aantal paren, 64, te evenaren maar liefst de volgend jaar de mijlpaal van 84 paren te gaan halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *