Inschrijven 2e Bataviahaven Bridge Toernooi 6 april 2019 vanaf nu mogelijk

Het is vanaf vandaag mogelijk om in te schrijven voor het 2e Bataviahaven Bridge Toernooi op 6 april 2019 in Lelystad.

Voor het inschrijven wordt gebruikgemaakt van de NBB-agenda functie van BCL’58. De agenda is rechtstreeks bereikbaar via “link naar inschrijven” . Zij die liever gebruik maken van de volledige NBB functionaliteiten kunnen na inloggen op Mijn NBB en aansluitend via de agenda functie van BCL’58 hun inschrijving doen.

Voor hen die een dieetvoorschrift volgen, graag gebruikmaken van de kolom opmerkingen en daar aangeven wat de dieetwensen zijn.

 

3 antwoorden op “Inschrijven 2e Bataviahaven Bridge Toernooi 6 april 2019 vanaf nu mogelijk”

  1. Beste Anneke zo staat het toch ook op de site van BCL? De inschrijving is volledig na overmaken van € 50,- per paar op ING rekening NL14INGB0006489844 t.n.v. Bridge Club Lelystad 1958 onder vermelding van Bataviahaven Bridge Toernooi en de namen van het betreffende paar.
   Maar ik ga het controleren.

   Mvgr

   Frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *