Toernooi-update 1

Het gaat er voor 6 april goed uitzien. Het deelnemersveld wordt steeds gevarieerder met deelnemers van binnen en buiten Flevoland. Daarnaast neemt het aantal deelnemers nog steeds toe en is het aantal deelnemers van 2018, 64 paren, al overschreden. En dat met nog 4 weken te gaan. Als organisatoren hopen we het maximum aantal deelnemers met 84 paren te kunnen gaan benaderen.

In restaurant Las Tapas hebben we een goede vervanger gevonden voor de Taveerne die hun beschikbaarheid niet definitief kon vastleggen.

Nu alleen het weer nog. Hopelijk net zo mooi als vorig jaar.

2 antwoorden op “Toernooi-update 1”

    1. Henk, geen probleem. Dat gold voor meerdere potentiële deelnemers die al voor Nunspeeet hadden gekozen. Koningsdag, een ander toernooi in de buurt, Pasen en dodenherdenking waren aanleiding voor de keuze van de 6e april. Maar noteer alvast voor volgend jaar 17 april. Dan gaan we voor het 3e toernooi in Lelystad. Prettig toernooi in Nunspeet.

      Mvgr

      Frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *