Toernooi update 4: Inschrijving gesloten

Vandaag is de inschrijving voor het 2e Bataviahaven Bridge Toernooi gesloten. We zijn geëindigd met 84 deelnemende paren. Een mooi resultaat. Als men toch nog wil inschrijven dan zal, tot maximaal 4 paren, registratie op een reservelijst plaatsvinden.

Vanaf morgen, 30 maart 2019, gaan we aan de slag met de laatste voorbereidingen om een succesvolle uitvoering van het toernooi zeker te doen stellen.

Op 31 maart 2019 zullen alle deelnemende paren, waar mogelijk op individueel deelnemersniveau, per email geïnformeerd worden over de laatste aanwijzingen rond het aanmelden op zaterdag 6 april en de prijsuitreiking aan het eind van de dag.

We kijken er naar uit om alle deelnemende paren in Restaurant de Cantine te begroeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *