Toernooi update 4: Inschrijving gesloten

Vandaag is de inschrijving voor het 2e Bataviahaven Bridge Toernooi gesloten. We zijn geëindigd met 84 deelnemende paren. Een mooi resultaat. Als men toch nog wil inschrijven dan zal, tot maximaal 4 paren, registratie op een reservelijst plaatsvinden.

Vanaf morgen, 30 maart 2019, gaan we aan de slag met de laatste voorbereidingen om een succesvolle uitvoering van het toernooi zeker te doen stellen.

Op 31 maart 2019 zullen alle deelnemende paren, waar mogelijk op individueel deelnemersniveau, per email geïnformeerd worden over de laatste aanwijzingen rond het aanmelden op zaterdag 6 april en de prijsuitreiking aan het eind van de dag.

We kijken er naar uit om alle deelnemende paren in Restaurant de Cantine te begroeten.

2 antwoorden op “Toernooi update 4: Inschrijving gesloten”

  1. Nog even voor alle duidelijkheid, wij hebben wel bericht ontvangen dat het klopte dat we de 50 euro al in februari betaald hebben. Maar ik hoop ook dat het geregeld is dat Jan en Thoni van der Heijden een paar vormen en niet met de voor ons onbekende Johannes Sijbom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *