Toernooi update 5: mail aan alle deelnemers

Zojuist is onderstaande bericht aan alle deelnemende paren verzonden:

Beste deelnemers aan het 2e Bataviahaven Bridge Toernooi.

De inschrijving is 29 maart 2019 gesloten. We zijn geëindigd met 84 ingeschreven paren!

Op 6 april kan er vanaf 09.45 uur worden aangemeld en het loopbriefje worden afgehaald in Restaurant de Cantine, aan de Oostvaardersdijk 0111 naast Bataviastad Shopping Centre. U krijgt dan ook een muntje uitgereikt wat alleen te gebruiken is voor koffie of thee tijdens het aanmelden en tijdens de prijsuitreiking. Bij het afhalen van het loopbriefje krijgen de paren ook een bon uitgereikt die na het bekendmaken van de uitslag in Restaurant de Cantine kan worden omgewisseld voor de toernooisurprise. U gaat dus niet met lege handen naar huis!

Let op het toernooi start stipt om 10.30 uur!

Voor hen die zich nog niet hebben aangemeld voor de automatische toernooi berichtenservice, dat kan nog steeds op www.bataviahavenbridgetoernooi.nl . In de loop van de week volgen mogelijk nog laatste meldingen! Na afloop van het toernooi de melding dat op de toernooi site de uitslag en spelverdeling zijn opgenomen. Maar ook dat de fotocollage online is van hen die daar geen bezwaar tegen hebben. EN: Je blijft dan ook op de hoogte van de voorbereidingen van het 3e Bataviahaven Bridge Toernooi wat gepland staat voor zaterdag 18 april 2020!

Laatste parkeer aanwijzingen: Als u niet te voet, met het openbaar vervoer of fiets komt, maak dan gebruik van de parkeerplaats van Bataviastad Shopping Centre. U parkeert dan voor een vast dagtarief (€3) en de afstand naar de toernooilocaties is maximaal 500m!

Als organisatie kijken we er naar uit om jullie op 6 april 2019 te mogen begroeten voor ons bridgetoernooi waar hoffelijkheid en speelplezier vooropstaan.

Met vriendelijke Bridge groet,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *