Voorbereidingen starten weer

Beste Bridgers.

Het bridgeseizoen is weer begonnen. De Lelystadse verenigingen hebben hun eerste drives al weer achter zich. Ook zijn we alweer aan het warmlopen voor de voorbereidingen van het 3e Bataviahaven Bridge Toernooi. Dit keer met maximaal 96 paren.

Voor de trouwe volgers van de berichtenservice van het toernooi werken we aan een voorinschrijving die rond 1 november 2019 van start moet gaan. Hou dus rond die tijd uw mailbox in de gaten.

In de tussentijd zal de site aangepast gaan worden, maar tot die tijd kunt u nog terugkijken hoe het 2e toernooi is verlopen. Kaartverdelingen zijn altijd leuk om thuis nog eens na te spelen en geniet dan nog een keer van spel 15! U weet het misschien nog wel, het onmaakbare 7 harten bod wat volgens de krek ’s geboden moest worden.

Als organisatie wensen we iedereen een goed bridgejaar toe en kijken er naar uit om jullie op 18 april 2020 in Lelystad te ontmoeten.

Ruud Hermans en Frans Anemaet

Namens de organiserende verenigingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *