18 APRIL GAAT NIET DOOR

Onderstaande bericht is als mail aan alle inschrijvers van het toernooi verstuurd:

Quote

Beste inschrijvers van het 3e BataviahavenBridgeToernooi!

Het toernooi op 18 april gaat niet door; deze wordt verplaatst naar 24 april 2021

De adviezen van de Bridgebond aan bridgend Nederland volgen die van de overheid.

Voorlopig t/m 6 april 2020 geen fysiek bridgen meer bij de club of op toernooien. Zij die door willen bridgen worden door de bond aangemoedigd om via het internet gebruik te maken van Berry’s Internetclub en Stepbridge (zie ook NBB Bridgen Online). Maar ook Bridge Base Online waar je naast (gratis) spelen ook mee kan kijken met internationale toernooien via Vugraph is een interessante optie.

En het 3e Bataviahaventoernooi dan?

Als het al op 6 april tot een afname van de opgelegde overheidsmaatregelen gaat komen geven de vooruitzichten die we dagelijks via officiële media tot ons kunnen nemen geen zekerheid dat we het toernooi op verantwoorde wijze kunnen laten doorgaan.

Daarom is besloten om vooruitlopend op een besluit van de overheid op 6 april nu al te besluiten dat we het 3e Bataviahaventoernooi op 18 april 2020 afblazen.

Verschuiven naar een latere datum in 2020 is niet aan de orde. Het toernooi zal worden verplaatst naar 24 april 2021. Voor hen die zich nog niet hebben ingeschreven op de toernooi-updateservice, nu een uitgelezen kans te volgen hoe de voorbereidingen op weg naar 2021 gaan verlopen. Ga naar https://bataviahavenbridgetoernooi.nl/  en schrijf je in.

De organisatie stort de inschrijvingskosten z.s.m. volledig terug.

Onze complimenten trouwens voor jullie vertrouwen. Want ondanks de bijna dagelijks structureel stijgende onzekerheden, haakte nog niemand van de nu al 56 paren om corona-redenen af. Ook weten we dat er nog een aantal paren in de pijplijn zitten als het toernooi wel had doorgegaan op 18 april!

Jammer, wij als organisatie kunnen u geen mooier bericht toesturen.

We rekenen in betere tijden in 2021 weer op uw deelname.

Met vriendelijke groet,

Namens de organisatie 3e Bataviahavenbridgetoernooi

Ruud Hermans en Frans Anemaet

Un-Quote

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *