Analyse Spelverdelingen BHT 2020

Gevoegd een extra download button naar de eerder gepubliceerde spelverdelingen. Maar nu voorzien van een analyse, vooral ook het waarom erachter, hoe de biedingen hadden kunnen verlopen. Deze analyse is van een inschrijver aan het toernooi.

Als toernooi organisatie delen we deze analyses/spel graag met onze trouwe volgers. We zijn nooit te oud om te leren van elkaar dus doe er, waar van toepassing, uw voordeel mee.

Let op, als je het bestand gaat bekijken is het mogelijk een spoiler als men de spellen in een thuis situatie nog wil gaan spelen zodra de intelligente Corona lock-down voorbij is. Dan is het mogelijk handig om het als referentie te gebruiken hoe een ander het zou hebben uitgeboden.

Na de download als PDF op het gele blokje/spel clicken en de analysetekst komt naar voeren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *