Route-informatie / Bereikbaarheid

De toernooilocatie is gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto, openbaar vervoer en gezien de tijd van het jaar ook per boot.

Onder het genot van een kop koffie of thee kan het wedstrijdboekje worden opgehaald in Restaurant de Cantine, (naast Batavia Stad Fashion Outlet) Oostvaardersdijk 01-15, 8242 PA Lelystad. Het restaurant heeft zowel een ingang aan de voor- als achterzijde voor hen die met een mobiele app vanaf de parkeerplaats de route zoeken.

Over de weg

Rijtijden vanuit onder andere Amsterdam (40 min), Almere (25 min), Emmeloord (20 min) Dronten (20 min) naar Bataviahaven. Advies is om de afslag A6 Lelystad-Noord neemt te nemen en vervolgens de borden Batavia Stad te volgen. In de directe omgeving van de toernooilocaties is voldoende ruimte om te parkeren op het parkeerterrein van  Batavia Stad Fashion Outlet. De kosten, achteraf te voldoen,  is een vast tarief van €3.

Per bus en trein

Vanaf station Lelystad Centrum met buslijn 3, vertrektijden elk half uur 28 / 58, in een ruim 10 minuten naar Bataviahaven. Er is een bushalte in de directe nabijheid van de toernooi locaties.

Met de fiets

Rond het Bataviaplein zijn diverse fietsopstelplaatsen gesitueerd waar een fiets “verankerd” kan worden

Met de boot

Er kan worden afgemeerd in de Bataviahaven. De toernooi locaties zijn in de directe omgeving van de haven. Tarieven zie http://www.bataviahaven.nu/tarieven/